The Alters Oyunu Fragman
11 bit Studios tarafından geliştirilen The Alters, bilimkurgu ile hayatta kalma türlerini birleştiren ve klon temasıyla öne çıkan bir oyun. Duygusal derinliği ve özgün oynanışıyla oyunculara sıradışı bir deneyim vadeden yapım, 13 Haziran 2025’te PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için piyasaya sürülecek. Aynı zamanda Xbox Game Pass ve PC Game Pass üzerinden de oynanabilecek. Yeni tanıtım videosu, oyunun büyüleyici atmosferini ve tehlike dolu evrenini çarpıcı bir şekilde sergiliyor.
The Alters, Jan Dolski adlı bir işçinin hikayesine odaklanıyor. Uzayda geçen bir görev sırasında işler ters gidince, Jan hayatta kalmak için kendi klonlarını üretmek zorunda kalıyor. Ancak bu klonlar sadece onun kopyaları değil; her biri kendine özgü yetenekler, duygular ve geçmişle şekilleniyor. Bu çeşitlilik, oyunun hem hikayesini hem de oynanış dinamiklerini zenginleştiriyor.
Oyun, bireyin aldığı kararların ve bunların hayatındaki yankılarının etrafında dönüyor. 11 bit Studios, klonların yalnızca işlevsel araçlar olmadığını, aynı zamanda duygusal bir derinlik taşıdığını belirtiyor. Bu da oyuncuları hem stratejik hem de vicdani seçimler yapmaya itiyor.
The Alters, oyuncuları bilinmezlerle dolu bir gezegene davet ediyor. Tanıtım videosunda, yerçekimini hiçe sayan yapılar ve gerçekliği büken tuhaf olaylar göze çarpıyor. Radyasyon, zaman kaymaları ve ani tehlikeler gibi unsurlar, hayatta kalmayı zorlu bir maceraya dönüştürüyor. Özellikle geceleri yükselen radyasyon seviyesi, stratejik planlamayı olmazsa olmaz kılıyor. Her adım, risklerle dolu bir bilmeceye dönüşüyor.
Oyunun görsel tasarımı ve ayrıntılı çevreleri, oyuncuları bu tekinsiz dünyaya çekiyor. Her keşif, dikkat ve hazırlık gerektiriyor. 13 Haziran’da çıkış yapacak olan The Alters, yenilikçi mekanikleri ve etkileyici hikayesiyle 2025’in en merak uyandıran oyunlarından biri olarak görülüyor. Fragman, sunduğu atmosfer ve detaylarla şimdiden büyük ilgi topladı.