Bilgi Phbotta - Res Kabul Ettirme ve Temayı Siyah nasıl yaparız

Katılım
19 Ara 2024
Mesajlar
453
Tepkime puanı
9
Puanları
18
Bu konu içinde phbotta tema nasıl siyaha çevrilir ve res kabul ettirme ayarı nerede onu göstereceğiz.

phBot - Res Kabul Ettirme nasıl yapılır ?


ogc1i6y.png



Görselde gördüğünüz gibi Saldırı > Canlandır > ''Auto accept res from other players'' kısmını seçerseniz size kim res atarsa çarınız otomatik kabul edecektir.




Phbotta Temayı Siyah nasıl yaparız


Öncelikle

6NEUvG.png



\AppData\Local\Programs\phBot Testing\Town alanına gidiyoruz ve ''phbot.ini''yi not defteri ile açıyoruz.

Dilersenizde phbota sağ tıklayıp Özellikler → Dosya Konumunu Aç deyip

ovo2pq3.png



phBot.ini bulabilirsiniz.

dyxc75v.png




Ardından açtığımız phbot.iniye görselde gördüğünüz gibi botun ''Language'' kısmının hemen altına ''white=0'' yazıp kaydediyoruz.

3tjjhkp.png



Botumuzun arayüzü görseldeki gibi siyah temaya dönüşüyor.

3enwwwo.png



Eğer ben eski haline geri dönmek istiyorum derseniz de ''white=1'' yapıp eski arayüzünü kullanmaya devam edebilirsiniz.

re6ypm8.png



Bu ayarları yapmak için botun açık kapalı olmasına gerek yok değişiklik yaptığınız zaman açtığınızda aktif hale gelmektedir.
 

Konuyu Kimler Okuyor (Total: 1, Kullanıcı: 0, Ziyaretçi: 1)

Geri
Üst