xBot'tan sadece küçük bir parça olacak basit ama güçlü bir aracı paylaşmak için buraya geldim.
Yalan söylemeyeceğim, koordinatların nasıl çalıştığını sonunda anlamam birkaç günümü aldı (bu konu beni tekrar ilgilendirdi) ve birkaç piksel dönüşümüyle oluşturmam, bu yüzden sadece takdir etmeye çalışın.
Özellikler
Koordinatları kullanarak arama (oyundan X,Y koordinatlarını veya sadece X,Y,Z,Bölge'yi kullanarak)
Sadece bir tıklamayla koordinat görüntüleyici
Dönüştürme komutu dahil (sağ tıklama)
Mağara/zindan katmanlarında bile mükemmel çalışır
Birden fazla Yakınlaştırma seviyesi
Haritada aramayı hızlandırmak için görüntü önbelleğini kullanma
Not: Düşük bellek kullanımını korumak için, önbellek yakınlaştırmada veya katmanları değiştirirken otomatik olarak temizlenir.
Bu arada, Minimap klasörü SRLatino'dan çıkarıldı, bu yüzden haritada bir şey değişip değişmediğini bilmiyorum, sanmıyorum..
Download:
Rar şifresi: sromax
Yalan söylemeyeceğim, koordinatların nasıl çalıştığını sonunda anlamam birkaç günümü aldı (bu konu beni tekrar ilgilendirdi) ve birkaç piksel dönüşümüyle oluşturmam, bu yüzden sadece takdir etmeye çalışın.
Özellikler
Koordinatları kullanarak arama (oyundan X,Y koordinatlarını veya sadece X,Y,Z,Bölge'yi kullanarak)
Sadece bir tıklamayla koordinat görüntüleyici
Dönüştürme komutu dahil (sağ tıklama)
Mağara/zindan katmanlarında bile mükemmel çalışır
Birden fazla Yakınlaştırma seviyesi
Haritada aramayı hızlandırmak için görüntü önbelleğini kullanma
Not: Düşük bellek kullanımını korumak için, önbellek yakınlaştırmada veya katmanları değiştirirken otomatik olarak temizlenir.
Bu arada, Minimap klasörü SRLatino'dan çıkarıldı, bu yüzden haritada bir şey değişip değişmediğini bilmiyorum, sanmıyorum..
Download:
File folder on MEGA
mega.nz
Rar şifresi: sromax