Rehber Silkroad Bow Rehberi - Full Str Bow Char Yapılandırma

Resimli Bow Rehberi : Konu araştırmalarım sonucu sizlere paylaşılmıştır. Bilgisini paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum. STR Bow char yapacak olan arkadaşların faydasına olacaktır.
Konu : Yapılandırmalar örnektir.Yeni başlayan arkadaşlara örnek olabilecek bir yapılandırma olduğunu düşünüyorum. Kırmızı dikdörtgen ile içine aldıklarım açtığım skillerdir.

Giysi: Protector
Imbue : Fire

Pacheon:
Pacheon.JPG
Anti Devil Bow :
Vuruşların kritik arttırma özelliği vardır.
Arrow Combo Attack : Rakibi yada canavarı ittirici özellikli combolar vardır.
Autumn Wind Arrow : Bu seride normalde saldırını oranımızı arttıran white,blue ve cold hawk açmalıyız fakat; son skill olan fire hawk (hem saldırı yapar,hemde saldırı oranını arttırır) açmak için diğer black ve lightning hawk da (saldırı yapanlar) açılması gerekiyor. Size kalmış.
Break Heaven Arrow : Atış menzilimizi arttırır.
Explosion Arrow : Hem saldırı oranı arttırma özelliği vardır hemde çevre menzilli atak yapar.
Strong Bow : En güçlü saldırı skillimiz.
Mind Concentration: Pasif skilldir. Saldırı oranımızı arttırır.

Cold:
Cold.JPG

Frost Guard : Fiziksel savunma gücünüzü arttırır.
Cold Armor : Pasif skilldir. Fiziksel savunma gücümüzü arttırır.

Light:
Light.JPG
Piercing Force :
Büyülü hasarımızı arttırır. Normalde büyü atağımız yok bu yapılandırmada, sadece imbue den gelen büyü atağını arttırabilir düşüncesiyle açtım.
Wind Walk : Hareket hızımızı arttırır. Arada kalan skiller bi anda belli bir uzunlukta ileri atılmamızı sağlar. Ben gerek duymadım. Biz zaten mesafeli savaşıyoruz.
Concantration : Bertaraf oranımızı arttırır.
Heaven's Force : Pasif skilldir. Bertaraf oranımızı arttırır.

Fire:
Fire.JPG
Fire Force :
Imbue skillimiz, silahın saldırı kuvvetini arttırır.
Flame Body : Fiziksel hasarımızı arttırır.
Fire Protection : Büyü savunma gücümüzü arttırır.
Flame Devil Force : Pasif skilldir. Fiziksel hasarımızı arttırır.

Önemli Eklemeler

• Autumn Wind serisi Explosion'dan sonraki tek kayda değer AOE skillimiz. Unique vb çok yaratığın dar alanda spawn olduğu noktalarda iş görecektir. Oyunda artık SP sıkıntısı olmadığını da düşünürsek, MAX.
  • Mind Bow, bir diğer AOE skilli olarak özellikle lure için olmazsa olmaz bir skill. TRSRO gibi warrior olmayan ve lure ihtiyacını STR Bow'ların karşıladığı bir sistemde açılması farzdır, MAX.
  • Cold Imbue, ikincil el yakma skilli olarak özellikle solo grind edenler için spawnı bol noktalarda gp'lere karşı kullanışlı olacaktır. Opsiyonel.
  • Frost Wall, pvp için 1. kitap 1 level.
  • Snow Shield, tercihe göre 1. kitap 1 level veya 2. kitap 1 levela kadar açılabilir. Zor durumlarda kurtarıcınız oluyor, es geçmeyin.
  • Wind Walk serisinden teleport (kayma) skilllerine vermemek günümüz Silkroad'unda komik. MAX.
  • Fire Shield, MAX. :)
  • Fire Wall, pvp için 1. kitap 1 level.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konuyu Kimler Okuyor (Total: 1, Kullanıcı: 0, Ziyaretçi: 1)

Geri