Silkroad Online 100 lvde yapılan General & Baronet görevlerini videolu resimli olarak , nasıl yapıldığını sizlere adım adım detaylı paylaşacağım.
İlk iki görev: 3 numaralı NPC'den alınır.
3-4-5-6. görevler: Haritadaki kırmızı daire içindeki NPC'den alınır.
Açıklama:
Zerk gücünü geliştirmek için yeni bir sınavdan geçmelisin. Denemek ister misin?
Görev:
Ödül: -
Açıklama:
Uzun zaman önce bir grup insan, yeni bir ilaç test etmek için buraya geldi. Onlara savaş açtık ve yok ettik. Ancak onlardan birinde büyük bir güç keşfettik. Bu gücü insanlardan sakladık çünkü tek bir kişi için fazlasıyla güçlüydü.
Ancak, içinde bulunduğumuz çağ kaosla dolu. Sana bu ilacın dünyayı nasıl kurtarabileceğini anlatacağım. Fakat önce bana gerekli malzemeleri getirmen gerekiyor.
Bu malzemelerden biri, yeraltı dünyasında bulunan bir ruh parçası. Normal bir insan bunu bulamaz. Yardım almak için Miaoryeong ile konuşmalısın.
Görev:
Gerekli Görev: Army Test 2
Açılan Görev: Hayatın Kolu (Branch of Life)
Açıklama:
Yeraltındaki ruh parçası bulmak kolay bir iş değil, ancak sana yardımcı olacağım. Bunun için önce canlı bir ateş getirmen gerekiyor.
Ancak ilk adım olarak Hayatın Kolu (Branch of Life) ve Güneş Tanrısının Kalıntıları (Relic of Sun God) eşyalarını bulmalısın. Öncelikle Hayatın Kolu ile başlamalısın.
Bunu elde etmek için Shaur ve Goat yaratıklarını avlamalısın. Hayatın Kolu’nu bulduğunda bana getir.
Görev:
Açılan Görev: Güneş Tanrısının Kalıntıları (Relic of Sun God)
Açıklama:
Tebrikler! Hayatın Kolu’nu buldun. Şimdi sırada Güneş Tanrısının Kalıntıları var.
Bu eşya, uzun zaman önce Güneş Tanrısı'na hizmet etti. Onu Avrupa'daki Cleopetra Kapısı yakınlarında bulabilirsin. Eğer istersen, sana Güneş Tanrısı hakkında daha fazla bilgi verebilirim.
Güneş Tanrısı, ışıkları yakalayabilme yeteneğine sahipti. Bu yüzden, kalıntıyı bulmak için parlayan nesneler kullanman gerekiyor. Ishade ve Hashade yaratıklarını avlayarak Parlayan Kristal toplayabilirsin.
Kristalleri bir kere kullandıktan sonra tekrar kullanabilirsin, bu yüzden 20 civarı Parlayan Kristal toplayarak kalıntıyı bulmaya çalış.
Başarılar! Umarım ışık seninle olur...
Görev:
Açılan Görev: Yeraltı Ruhu (Spirit of Underworld)
Açıklama:
Güneş Tanrısının Kalıntıları’nı da bulduğuna göre, artık her şey tamam.
Şimdi Yeraltı Ruhu ile yüzleşmeye hazırlan. Bu yaratığı yalnızca Zerk gücünle yenebilirsin. Aksi halde onu öldüremezsin.
Görev:
Açılan Görev: Bir Diğer Artış (Another Increment)
Açıklama:
Tebrikler! Artık tamamen hazırsın. Git ve Sonhyeon ile görüş.
Görev:
Gerekli Görev: Yeraltı Ruhu
Ödül:
Mavi Zerk Seviye 2
İsminizin başına sarı "General" unvanı
3-4-5-6. görevler, haritadaki kırmızı daire içindeki NPC'den alınır.
Açıklama:
Zerk gücünü yükseltmek için yeni bir sınavdan geçmelisin. Denemek ister misin?
Görev:
Açıklama:
Uzun zaman önce, yeni bir ilacı test etmek isteyen bir grup insan buraya geldi. Onlara karşı savaştık ve yok ettik. Ancak onlardan birinde büyük bir güç keşfettik. Bu gücü insanlardan sakladık çünkü tek bir kişi için fazlasıyla güçlüydü.
O dönemde dünya kaos içindeydi. Sana bu ilacın nasıl kullanılabileceğini anlatacağım. Ancak önce bana gerekli malzemeleri getirmen gerekiyor.
Bu malzemelerden biri, yeraltı dünyasında bulunan bir ruh parçası. Normal bir insan bunu bulamaz. Yardım almak için Witch ile konuşmalısın.
Görev:
Gerekli Görev: Military Test 2
Açıklama:
Yeraltındaki ruh parçası bulmak kolay bir iş değil, ancak sana yardımcı olacağım. Bunun için önce canlı bir ateş getirmen gerekiyor.
Fakat ilk adım olarak Hayatın Kolu (Branch of Life) ve Güneş Tanrısının Kalıntıları (Relic of Sun God) eşyalarını bulmalısın. Öncelikle Hayatın Kolu ile başlamalısın.
Bunu elde etmek için Shaur ve Goat yaratıklarını avlamalısın. Hayatın Kolu’nu bulduğunda bana getir.
Görev:
Açıklama:
Tebrikler! Hayatın Kolu’nu buldun. Şimdi sırada Güneş Tanrısının Kalıntıları var.
Bu eşya, uzun zaman önce Güneş Tanrısı'na hizmet etti. Onu Avrupa'daki Cleopetra Kapısı yakınlarında bulabilirsin. Eğer istersen, sana Güneş Tanrısı hakkında daha fazla bilgi verebilirim.
Güneş Tanrısı, ışıkları yakalayabilme yeteneğine sahipti. Bu yüzden, kalıntıyı bulmak için parlayan nesneler kullanman gerekiyor. Ishade ve Hashade yaratıklarını avlayarak Parlayan Kristal toplayabilirsin.
Kristalleri bir kere kullandıktan sonra tekrar kullanabilirsin, bu yüzden 20 civarı Parlayan Kristal toplayarak kalıntıyı bulmaya çalış.
Görev:
Açıklama:
Şimdi Yeraltı Ruhu ile yüzleşmeye hazırlan. Bu yaratığı yalnızca Zerk gücünle yenebilirsin. Aksi halde onu öldüremezsin.
Görev:
Açıklama:
Tebrikler! Artık tamamen hazırsın. Git ve Ratchel ile görüş.
Görev:
Ödül:
Mavi Zerk Seviye 2
İsminizin başına sarı "Baronet" unvanı
Çin Karakterleri - General Görevi

Görev 1: Ordu Testi 2 (Army Test 2)
Görev NPC’si: General SonhyeonAçıklama:
Zerk gücünü geliştirmek için yeni bir sınavdan geçmelisin. Denemek ister misin?
Görev:
- Army Chieftain’i öldür veya 10 dakika boyunca hayatta kal
- Military Captain
- Army Surgeon
Görev 2: Yeni Yarışma (New Challenge)
Uzun zaman önce bir grup insan, yeni bir ilaç test etmek için buraya geldi. Onlara savaş açtık ve yok ettik. Ancak onlardan birinde büyük bir güç keşfettik. Bu gücü insanlardan sakladık çünkü tek bir kişi için fazlasıyla güçlüydü.
Ancak, içinde bulunduğumuz çağ kaosla dolu. Sana bu ilacın dünyayı nasıl kurtarabileceğini anlatacağım. Fakat önce bana gerekli malzemeleri getirmen gerekiyor.
Bu malzemelerden biri, yeraltı dünyasında bulunan bir ruh parçası. Normal bir insan bunu bulamaz. Yardım almak için Miaoryeong ile konuşmalısın.
Görev:
- Miaoryeong ile konuş
Gerekli Görev: Army Test 2
Görev 3: Hayatın Kolu (Branch of Life)
Görev NPC’si: MiaoryeongAçıklama:
Ancak ilk adım olarak Hayatın Kolu (Branch of Life) ve Güneş Tanrısının Kalıntıları (Relic of Sun God) eşyalarını bulmalısın. Öncelikle Hayatın Kolu ile başlamalısın.
Görev:
- Hayatın Kolu’nu topla
- Goat
- Shaur
Görev 4: Güneş Tanrısının Kalıntıları (Relic of Sun God)
Görev:
- Güneş Tanrısının Kalıntıları’nı topla
- Ishade
- Hashade
Görev 5: Yeraltı Ruhu (Spirit of Underworld)
Görev:
- Yeraltı Ruhundan Ruh Parçası’nı al
- Spirit of Underworld
Görev 6: Bir Diğer Artış (Another Increment)
Tebrikler! Artık tamamen hazırsın. Git ve Sonhyeon ile görüş.
Görev:
- Ruh Parçası’nı Sonhyeon’a teslim et
Ödül:

Avrupa Karakterleri - Baronet Görevi
Ödül: 100. Seviye Mavi Zerk, Baronet Unvanı

Görev 1: Askeri Test 2 (Military Test 2)
Görev NPC’si: Baronet Unvanı NPC’siAçıklama:
Zerk gücünü yükseltmek için yeni bir sınavdan geçmelisin. Denemek ister misin?
Görev:
- Military Chieftain’i öldür veya 10 dakika boyunca hayatta kal
- Military Chieftain
- Military Surgeon
Görev 2: Yeni Yarışma (New Challenge)
Görev NPC’si: Baronet Unvanı NPC’siAçıklama:
Uzun zaman önce, yeni bir ilacı test etmek isteyen bir grup insan buraya geldi. Onlara karşı savaştık ve yok ettik. Ancak onlardan birinde büyük bir güç keşfettik. Bu gücü insanlardan sakladık çünkü tek bir kişi için fazlasıyla güçlüydü.
O dönemde dünya kaos içindeydi. Sana bu ilacın nasıl kullanılabileceğini anlatacağım. Ancak önce bana gerekli malzemeleri getirmen gerekiyor.
Bu malzemelerden biri, yeraltı dünyasında bulunan bir ruh parçası. Normal bir insan bunu bulamaz. Yardım almak için Witch ile konuşmalısın.
Görev:
- Witch ile konuş
Gerekli Görev: Military Test 2
Görev 3: Hayatın Kolu (Branch of Life)
Görev NPC’si: WitchAçıklama:
Fakat ilk adım olarak Hayatın Kolu (Branch of Life) ve Güneş Tanrısının Kalıntıları (Relic of Sun God) eşyalarını bulmalısın. Öncelikle Hayatın Kolu ile başlamalısın.
Görev:
- Hayatın Kolu’nu topla
- Goat
- Shaur
Görev 4: Güneş Tanrısının Kalıntıları (Relic of Sun God)
Görev:
- Güneş Tanrısının Kalıntıları’nı topla
- Ishade
- Hashade
Görev 5: Yeraltı Ruhu (Spirit of Underworld)
Görev:
- Yeraltı Ruhundan Ruh Parçası’nı al
- Spirit of Underworld
Görev 6: Bir Diğer Artış (Another Increment)
Görev NPC’si: RatchelAçıklama:
Tebrikler! Artık tamamen hazırsın. Git ve Ratchel ile görüş.
Görev:
- Ruh Parçası’nı Ratchel’e teslim et
Ödül: