Phbot ile nasıl görevler için çoklu kasılma alanı ayarlayabilirsiniz , resimli olarak bu konuda bunu göstereceğiz.
Adım adım sırası ile aşağıdaki şekilde phbotunuza uygulayabilirsiniz.
1- Öncelikle örnek olması amacı ile 2 mob içeren bir görevi seçiyoruz.
İlk mob için bir kasılma alanı ayarlıyoruz
2- Ardından ayarlamış olduğumuz kasılma alanını botun görev > otomatik görev > x mob için kasılma alanı ayarla diyerek tanımlıyoruz.
3- Açılan pencerede ilk mob için ayarladığımız kasılma alanını seçiyoruz ve tanımlamış oluyoruz.
4- Ardından görevin ikinci mobu içinde bir kasılma alanı ayarlıyoruz.
5- Ardından yine aynı şekilde ayarladığımız kasılma alanını görev > otomatik görev > x mob için ayarlıyoruz.
6- Her şeyi doğru şekilde ayarladığınızda botun görev > seçenekler kısmına gelip ''change training area when quest completes'' seçeneğini işaretleyin.
Adım adım sırası ile aşağıdaki şekilde phbotunuza uygulayabilirsiniz.
1- Öncelikle örnek olması amacı ile 2 mob içeren bir görevi seçiyoruz.
İlk mob için bir kasılma alanı ayarlıyoruz
2- Ardından ayarlamış olduğumuz kasılma alanını botun görev > otomatik görev > x mob için kasılma alanı ayarla diyerek tanımlıyoruz.
3- Açılan pencerede ilk mob için ayarladığımız kasılma alanını seçiyoruz ve tanımlamış oluyoruz.
4- Ardından görevin ikinci mobu içinde bir kasılma alanı ayarlıyoruz.
5- Ardından yine aynı şekilde ayarladığımız kasılma alanını görev > otomatik görev > x mob için ayarlıyoruz.
6- Her şeyi doğru şekilde ayarladığınızda botun görev > seçenekler kısmına gelip ''change training area when quest completes'' seçeneğini işaretleyin.