Joymax İnactive Hesap Aktifleştirme Rehberi
Eğer bir hesap, 1 yıl veya daha uzun bir süre boyunca ne oyuna ne de Joymax’ın web sitesine giriş yapmamışsa, bu hesap "inactive" (etkin olmayan) olarak kabul edilir.
Resimli Anlatım ( 1-2-3-4 Adım )
1.adım
2.Adım
3.Adım
4.Adım
Eğer bir hesap, 1 yıl veya daha uzun bir süre boyunca ne oyuna ne de Joymax’ın web sitesine giriş yapmamışsa, bu hesap "inactive" (etkin olmayan) olarak kabul edilir.
Hesabınızı Nasıl Aktif Hale Getirebilirsiniz?
- Joymax web sitesine giriş yapın.
- Giriş yaptıktan sonra ekrana, hesabınızın uzun süredir kullanılmadığını belirten bir uyarı gelecektir.
- E-posta doğrulaması yapın.
- Hesabınızı tekrar aktif hale getirebilmek için üyeliğinize bağlı e-posta adresinize bir doğrulama maili gönderilir.
- Karakterlerinizi yönetin.
- Gelen e-postayı açtığınızda, hesabınıza bağlı karakterlerin hangi sunucuya taşınmasını istediğinizi seçmeniz gerekir.
- Alternatif olarak, istemediğiniz karakterleri silebilirsiniz.
- Transfer işlemini tamamlayın.
- Karakterlerinizi taşıyacağınız sunucuyu belirledikten sonra, "Final Confirmation" kutucuğunu işaretleyin ve "Apply" butonuna tıklayarak işlemi başlatın.
- Aktivasyon sürecini tamamlayın.
- Kısa bir bekleme süresinin ardından ekrana işlem durumu ile ilgili bir bildirim gelecektir.
- Yaklaşık 1 dakika sonra “Progress” butonuna tıklayarak işlemi tamamlayabilirsiniz.
- Oyuna giriş yapın ve karakter adınızı güncelleyin.
- Seçtiğiniz sunucuya giriş yaptıktan sonra karakterinizin ismini değiştirmeyi unutmayın.
Resimli Anlatım ( 1-2-3-4 Adım )
1.adım
2.Adım
3.Adım
4.Adım
Moderatör tarafında düzenlendi: