Bilgi Kapanan Joymax Hesabını Tekrar Aktif ederek açmak (isro)

Joymax İnactive Hesap Aktifleştirme Rehberi

Eğer bir hesap, 1 yıl veya daha uzun bir süre boyunca ne oyuna ne de Joymax’ın web sitesine giriş yapmamışsa, bu hesap "inactive" (etkin olmayan) olarak kabul edilir.

Hesabınızı Nasıl Aktif Hale Getirebilirsiniz?

1. Joymax web sitesine giriş yapın.
    • Giriş yaptıktan sonra ekrana, hesabınızın uzun süredir kullanılmadığını belirten bir uyarı gelecektir.
  2. E-posta doğrulaması yapın.
    • Hesabınızı tekrar aktif hale getirebilmek için üyeliğinize bağlı e-posta adresinize bir doğrulama maili gönderilir.
  3. Karakterlerinizi yönetin.
    • Gelen e-postayı açtığınızda, hesabınıza bağlı karakterlerin hangi sunucuya taşınmasını istediğinizi seçmeniz gerekir.
    • Alternatif olarak, istemediğiniz karakterleri silebilirsiniz.
  4. Transfer işlemini tamamlayın.
    • Karakterlerinizi taşıyacağınız sunucuyu belirledikten sonra, "Final Confirmation" kutucuğunu işaretleyin ve "Apply" butonuna tıklayarak işlemi başlatın.
  5. Aktivasyon sürecini tamamlayın.
    • Kısa bir bekleme süresinin ardından ekrana işlem durumu ile ilgili bir bildirim gelecektir.
    • Yaklaşık 1 dakika sonra “Progress” butonuna tıklayarak işlemi tamamlayabilirsiniz.
  6. Oyuna giriş yapın ve karakter adınızı güncelleyin.
    • Seçtiğiniz sunucuya giriş yaptıktan sonra karakterinizin ismini değiştirmeyi unutmayın.
Bu adımları takip ederek, hesabınızı yeniden aktif hale getirebilir ve oyuna kaldığınız yerden devam edebilirsiniz!

Resimli Anlatım ( 1-2-3-4 Adım )

1.adım

0Dadaab.png

2.Adım
SBiWfab.png

3.Adım

XzHtaab.png

4.Adım

L4dybab.png

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konuyu Kimler Okuyor (Total: 1, Kullanıcı: 0, Ziyaretçi: 1)

Geri